woensdag 25 juli 2018 - Algemeen
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook gplus nextprevshare twitter video

De Standaard Solidariteitsprijs

Ook deze zomer dingen twintig non-profitorganisaties naar de zestiende De Standaard Solidariteitsprijs. Tot 10 augustus stellen de geselecteerden zich dagelijks voor in een grote advertentie op de laatste pagina van de krant. Aan de beste creatie wordt een juryprijs uitgereikt. Ook de lezer mag, nadat alle advertenties zijn gepubliceerd, vanaf 11 augustus zijn stem uitbrengen op de advertentie die het meest appelleerde. Beide winnaars – ze worden bekendgemaakt in De Standaard van 8 september – mogen later dit jaar nog driemaal paginagroot en gratis adverteren.

 

8.

Natuurpunt

Natuurpunt is een onafhanke­lijke vrijwilligersvereniging met meer dan 110.000 leden. We beheren en beschermen meer dan 22.800 hectare Vlaamse natuur in vijfhonderd verschillende natuurgebieden. Met vele honderden wandelpaden, zitbanken en speelbossen geven we iedereen de kans van de natuur te genieten. In elke Vlaamse gemeente zijn afdelingen en werkgroepen actief. Natuurpunt brengt mensen samen. Elk jaar organiseren we duizenden activiteiten: gegidste wandelingen, beheerwerken, cursussen en workshops.

Duval Guillaume is al 22 jaar een begrip in de Bel­gische reclamewereld. Het ­bedrijf vertrekt van de wetenschap dat een creatievere communicatiestrategie mee leidt tot groei bij zijn klanten.