Fotowedstrijd

Stuur ons uw beste zomerfoto

Staat u op het punt met vakantie te gaan? Maak dan werk van uw zomerfoto's, want De Standaard kiest de komende weken de beste zomerfoto uit. Uw kans op een unieke zomerherinnering (én een Panasonic-camera).

Een ondergaande zon, plakkerige ijsjes, een baby die zand eet of uw liefste die boven op een berg zijn lijf rekt? We kennen de beelden, we hebben ze zelf gemaakt, maar waarom onze zomerfotografie niet een stapje hoger tillen? De Standaard ontvangt deze zomer graag uw beste zomerfoto. Een vijfkoppige jury bestaande uit Michiel Hendryckx, Jimmy Kets, Katrijn Van Giel, Kaat Pype en Jan Desloover staat klaar om te oordelen.

Tijd om eens wat verder te kijken, een ander perspectief te zoeken, op zoek te gaan naar dé foto die uw zomergevoel echt uitdrukt. Ga de uitdaging aan en stuur ons die foto die het verschil maakt, en uw vrienden verleidt om die geweldige plek, die mooie mensen, die spannende actie ook te gaan beleven. Hoe het juiste licht te vatten, hoe dat overweldigende gevoel van iets magisch vast te leggen? De fotozomer van De Standaard. Ook voor u.

Hoe gaat deze wedstrijd in zijn werk?

 1. U stuurt uw foto in.
  Hieronder kunt u uw beste zomerfoto uploaden. Op een volgend scherm vragen we uw naam en contactgegevens. Beperk u tot één enkele inzending per persoon.

 2. De jury gaat aan het werk.
  Op vrijdag tien augustus sluiten we de inzendingen af. Daarna gaat de jury aan het werk om het kaf van het koren te scheiden. 
   
 3. De winnaar wordt gekroond.
  De winnende foto wordt op vrijdag 17 augustus gepubliceerd in De Standaard. De fotograaf wordt beloond met een Panasonic DMC-GX80KEFK-camera.