Een huilende Lionel Messi of huilende Wout Van Aert?
Sarah en Wout gaan trouwen

Mooi weer vandaag! Toch geen energie om op een luidruchtig terras te gaan zitten? In uw tuin wordt u gestoord door de barbecuegeur van de buren? Dan is er gelukkig nog uw koele en stille woonkamer, en deze vier televisietips.

DOM HEMINGWAY

Caz, 20.50-22.25 uur

Als The young pope nog vers in uw geheugen ligt, dan zal het even schrikken zijn om Jude Law hier aan het werk te zien als grofgebekte, gewelddadige crimineel met een erg kort lontje.

TELEFACTS ZOMER: WOUT EN SARAH

VTM, 21.55-22.50 uur

Wereldkampioen veldrijden Wout Van Aert trouwt volgend week met zijn jeugdliefje Sarah De Bie. Ze zijn allebei 23, ze zijn zes jaar samen. Zulks dient vanzelfsprekend gevierd met een aflevering van Telefacts.

MYSTIC RIVER

Zes, 20.35-23.00 uur

Naargeestig drama van Clint Eastwood, over drie jeugdvrienden die een vreselijk geheim uit het verleden meedragen. Sean Penn en Tim Robbins kregen allebei een Oscar voor hun rol, daardoor bleef er geen meer over voor die arme Kevin Bacon.

ONDERGANG/HERRIJZENIS VAN MESSI

Eén, 20.00-22.15 uur

Lionel Messi heeft er vooralsnog een kleurloos WK opzitten. In de match tegen Nigeria krijgt de Argentijnse topvoetballer, die zondag 31 werd, nog een laatste kans om zijn duivels te ontbinden en een vroeg exit te vermijden.