Brussels Airlines pakt uit met goedkoper tarief
Foto: Belga

Klanten die enkel met handbagage reizen en geen flexibel ticket nodig hebben, kunnen vanaf vandaag kiezen voor de ‘Economy Light’-optie bij Brussels Airlines. Deze goedkope optie geldt enkel voor de Noord-Amerikaanse vluchten.

Reizigers kunnen wel nog altijd bagage bij boeken of een bepaalde plaats in het vliegtuig kiezen, maar betalen dan een toeslag. Maaltijden en drankjes blijven wel gratis voor iedereen aan boord.

Brussels Airlines wil de verkoop van tickets verder personaliseren voor de verschillende types van klanten. ‘Vanaf nu kunnen onze klanten op Noord-Amerikaanse routes enkel betalen voor datgene dat ze ook echt gebruiken’, zegt Dirk Janzen, VP Pricing & Revenue Management, Distribution and Commercial Steering.

Het Economy Light-tarief start aan € 383 voor een retour New York JFK en kan vanaf vandaag gereserveerd worden op de website van Brussels Airlines of via reisagentschappen. Deze optie geldt enkel voor de Noord-Amerikaanse routes naar New York, Washington D.C. en Toronto en is in samenwerking met Austrian, Lufthansa, Swiss en haar A++ joint venture partners United en Air Canada.