Robert Pattinson bewijst dat hij ook in een echte rol zijn tanden kan zetten
Robert Pattinson houdt het kort. Foto: Cosmopolis

Elke dag een alternatief voor het WK voetbal. Robert Pattinson brengt het boek van Don DeLillo tot leven. NPO biedt ook een minireeks aan over een ‘perfect’ schooljongetje, of is het een psychopathische moordenaar? En voor de liefhebbers is er een documentaire over het eerste jaar van het Trump-tijdperk.

1 BORN TO KILL

NPO 2 21.05-22.00 uur

NPO 2 is zo vriendelijk elke dag een spannend alternatief te bieden voor het WK voetbal. Op dinsdag is dat vier weken lang deze ongemeen harde minireeks, over een ‘perfect’ schooljongetje dat alles in zich heeft om een psychopathische moordenaar te worden. Who needs to talk about Kevin, als je dit joch hebt?

2 COSMOPOLIS

Caz 20.50-22.40 uur

Typisch David Cronenberg, dit drama naar het gelijknamige boek van Don DeLillo. Zo vreemd dat je niet kunt wegkijken. Robert Pattinson bewees toen dat hij ook in een echte rol zijn tanden kan zetten (jaha!).

3 THE FOURTH ESTATE

NPO 2 22.55-0.00 uur

Slot van de verbijsterende documentaire over het eerste jaar van het Trump-tijdperk, zoals de redactie van The New York Times het meemaakte. Ook in (jammer genoeg ingekorte versie) nog op Canvas te zien.