KV Mechelen haalt Nederlandse doelman in huis

Degradant KV Mechelen heeft zich dinsdag versterkt met de Nederlandse doelman Michael Verrips. De 21-jarige Verrips komt over van het Nederlandse Sparta Rotterdam, dat hem vorig seizoen uitleende aan tweedeklasser MVV. Verrips tekende in het AFAS Stadion een overeenkomst tot medio 2021.

Verrips kreeg zijn opleiding bij achtereenvolgens Vitesse, PSV en FC Twente, maar had het moeilijker door te stoten tot het eerste elftal van een eredivisionist. Sparta, dat hem in de zomer van 2016 overnam van Twente, verhuurde hem afgelopen seizoen aan tweedeklasser MVV Maastricht. Daar stond Verrips wel 41 keer onder de lat.

Verrips wordt bij Mechelen mogelijk de opvolger van Colin Coosemans, die de belangstelling van KV Oostende geniet. De Nederlander is voor Malinwa de achtste inkomende zomertransfer. Eerder haalden de Mechelaars ook al doelman Bram Castro (Heracles), verdedigers Laurent Lemoine (Club Brugge), Lucas Bijker (Cadiz) en Arjan Swinkels (Beerschot Wilrijk), middenvelders Niko Storm (Club Brugge) en Franck Berrier (Oostende) en aanvaller Igor De Camargo (APOEL Nicosia) in huis.

# Belga context ## Related picture(s) [Proximus League - SOCCER JPL KV MECHELEN V...]

## Related link(s) [Proximus League - link naar de website van...]

View full context on [BelgaBox]

(belga)