Australisch cult beautymerk opent eigen winkel in Antwerpen
Foto: Aesop

Het Australische beautylabel Aesop opent binnenkort een winkel in Antwerpen. Dat verraden posters in een winkelpand op de hoek van de Kammenstraat en de Lombardenvest.

Aesop zag in 1987 het levenslicht in Australië, waar Dennis Paphitis jaren zocht naar natuurlijke producten voor een evenwichtige huid en voor het haar. Het Australische beautylabel heeft intussen een cultstatus verworven, ook al is het allesbehalve goedkoop.

De beautyproducten met kruidige geur (zowel voor mannen als vrouwen) waren al te koop bij een aantal Belgische concept stores, maar binnenkort kunnen fans in Antwerpen terecht in een eigen boetiek, waar ze meteen het hele gamma kunnen terugvinden. Dat verraden posters in een winkelpand op de hoek van de Kammenstraat en de Lombardenvest in Antwerpen. Over de exacte openingsdatum zijn nog geen verdere details bekend.

Aesop pakt in zijn winkels steeds uit met doordachte interieurs. De Belgische architect Vincent Van Duysen werd enkele jaren geleden gevraagd om het interieur te tekenen van hun eerste winkel op Duitse bodem, in Hamburg. Het beautylabel telt intussen al meer dan honderd winkels wereldwijd.