Plaats je televisie waar je maar wilt
Foto: Samsung
Dankzij de Invisible Connection en de One Connect Box bieden Samsung QLED-televisies je de ongebreidelde vrijheid om een nieuwe plaats voor je televisie te kiezen. Geen gedoe meer met die onontwarbare hoop kabels, die ook altijd net te kort zijn. Niets leidt je nog af van het prachtige beeld. Geniet volop.
Dossier aangeboden door Samsung.

Ideale plaats voor je tv
Je kent het probleem ongetwijfeld. Je wilt je nieuwe televisie graag een betere plaats geven in de woonkamer, maar je stoot al snel op allerlei beperkingen. Hier staat hij te ver van je spelconsole, Ultra HD Blu-ray-speler en settopbox voor digitale televisie. Daar staat hij zo dat je de lelijke tros kabels op geen enkele manier weggewerkt krijgt. Je droomt van een oplossing waarbij je de televisie kunt plaatsen zonder al die beperkingen, op de ideale plaats, zodat hij perfect past in je interieur en niets je afleidt van het fantastische beeld. Dat is precies de designfilosofie van waaruit Samsung vertrokken is voor zijn QLED-televisies.

Bijna onzichtbaar
De One Invisible Connection is de enige kabel die je nog moet aansluiten op de televisie. Eén, slechts enkele millimeter brede en nagenoeg transparante kabel vervangt zo alle kabels die je nodig hebt voor de aansluitingen van je bronapparaten én zelfs de stroomkabel. De One Invisible Cable is dun, sterk en flexibel. Je leidt hem gemakkelijk weg en met vijf meter lengte krijg je heel wat vrijheid om de televisie te plaatsen waar je wilt. Is zelfs vijf meter niet voldoende, dan is er een optionele vijftien meter lange versie beschikbaar.

Alle aansluitingen bij elkaar
De One Invisible Connection verbindt de televisie en de One Connect Box. Die bevat alle aansluitingen die vroeger op de televisie stonden, en een stroomaansluiting. Plaats hem bij al je bronapparaten, en indien gewenst kun je dan alles netjes verbergen in een kast. Zo zie je alleen het fantastische beeldscherm, en blijft je woonkamer perfect opgeruimd.

Eenvoudigste bediening
Ook als je bronapparaten in de kast staan, kun je ze nog altijd bedienen. Daarvoor zorgt de handige One Remote Control van Samsung. Met enkele klikken stel je de apparaten in die verbonden zijn met de televisie, waarna je ze allemaal bedient met de One Remote Control. De stijlvolle afstandsbediening van je tv is de enige afstandsbediening die nog op de salontafel moet liggen.

Perfect aan de muur
Televisies zijn geen puur functionele objecten meer, maar zijn meer dan ooit een stukje design dat deel uitmaakt van je interieur. Het perfect afgewerkte, en minimalistisch 360°-ontwerp leidt alle aandacht naar het beeld, maar is tegelijkertijd ontworpen met oog voor elk detail. Zet de televisie op een klassiek tv-meubel, of plaats hem als een echt kunstwerk midden in de ruimte met de Studio Stand. Of kies voor de No Gap Wall-Mount. Die maakt wandmontage niet alleen super eenvoudig, maar zorgt er ook voor dat de televisie perfect strak aansluit tegen de muur.