Bent u de nieuwe miljonair naar wie de Nationale Loterij nog zoekt?
Foto: Belga

Ons land is sinds eind februari vier miljonairs rijker dankzij Euromillions. Drie winnaars hebben zich intussen gemeld bij de Nationale Loterij. De vierde is nog steeds niet opgedoken en dreigt naast de prijzen te grijpen.

Bij de Euromillions-trekking van 23 februari was er naast de gewone trekking ook een speciale miljonairstrekking. 25 Europese winnaars konden zo een miljoen euro winnen. Bij die winnaars zaten vier Belgen, die elk een miljoen euro wonnen.

Drie winnaars hebben zich intussen gemeld bij de Nationale Loterij. Maar op de vierde gelukkige is het nog steeds wachten. Intussen komt de deadline om een winnend lottobiljet in te ruilen steeds dichterbij.

‘De winst van de spelen van de Nationale Loterij kan worden uitbetaald tot twintig weken na de trekkingsdatum’, klinkt het bij de Nationale Loterij. ‘Het winnende ticket waarover we het hier hebben, is dus geldig tot zaterdag 14 juli 2018. De winnaar wordt daarom gevraagd zich met het originele spelticket uiterlijk op vrijdag 13 juli om 16 uur aan te melden op de zetel van de Nationale Loterij in Brussel.’

Bent u nog in het bezit van zo’n ticket en weet u niet hoe u de My Bonus-code kunt controleren? Op deze pagina geeft de Nationale Loterij meer uitleg.