Waasland-Beveren stelt derde aanwinst voor volgend seizoen voor
Foto: Waasland-Beveren

Het seizoen is nog niet voorbij, maar Waasland-Beveren kijkt al volop vooruit. De Waaslanders stelden donderdagmiddag de derde aanwinst voor voor volgende seizoen: de 21-jarige defensieve middenvelder Djihad Bizimana. Hij komt over van uit APR FC Kigali in zijn thuisland Rwanda.

“De 21-jarige Djihad Bizimana tekende zonet een contract voor drie seizoenen, met optie op een vierde”, zo laat Waasland-Beveren weten op haar website. De Rwandees kreeg een week de tijd om de sportieve cel van de club te overtuigen, en die kans greep hij blijkbaar met beide handen. “Hij verbaasde iedere medespeler, maar ook de staf en de sportieve leiding met zijn capaciteiten”, aldus de Waaslanders.

“De Rwandees, die op 21-jarige leeftijd al twintig interlands achter zijn naam schreef, toont dat hij een stevige defensieve middenvelder is met aanvallende impulsen. Waasland-Beveren zal de eerste club zijn buiten Afrika waar hij actief is, hij komt over van APR FC”, klink het.

Eerder verwelkomde Waasland-Beveren ook al de Senegalese middenvelder Paul Keita en de Nederlandse linksachter Milan Massop vast.