Manager Kevin De Bruyne denkt te weten waar Rode Duivel zijn carrière gaat eindigen
Foto: fvv

Patrick De Koster, de manager van Kevin De Bruyne, was woensdagmiddag op bezoek bij MNM. Hij sprak onder andere over de transfer van KDB naar Manchester City en over zijn eigen ervaringen als voetbalmakelaar.

Patrick De Koster is al jarenlang de manager van Kevin De Bruyne en een vijftigtal andere spelers. Hij probeert een vader en een vriend te zijn voor zijn spelers en ze enkele waarden mee te geven die hij ook aan zijn eigen kinderen zou meegeven. Met zijn uithangbord Kevin De Bruyne heeft hij een speciale band: “Ik regel alles voor Kevin. Ik heb zelfs een tattoo van hem”.

De Koster houdt zich uiteraard ook bezig met de sportieve zaken van KDB. “Naast Manchester City waren ook PSG en Bayern München al geïnteresseerd in hem. Zeker voor Bayern voelde Kevin wel wat.” Met de Duitsers had De Bruyne zelfs een persoonlijk akkoord. “Maar zij konden niet op tegen de financiële slagkracht van City”, voegt De Koster eraan toe.

Waar Kevin De Bruyne uiteindelijk zal eindigen? Alvast niet in China volgens zijn makelaar, die de Bruyne nog te jong vindt om op een lager niveau te gaan spelen. “Ik zie hem wel eindigen bij LA Galaxy”, besluit De Koster.

LEES OOK: Manager De Bruyne verklapt: “Real Madrid en Barcelona hebben gepolst voor Kevin”