Ook Michel Verschueren trapt nog eens na naar Van Holsbeeck: “Hij heeft mij 14 jaar gemeden”
Foto: Photo News

Voormalig Anderlecht-manager Michel Verschueren heeft in een tweet uitgehaald naar zijn opvolger Herman Van Holsbeeck. Het is al de tweede keer op enkele dagen tijd dat de pas ontslagen manager kritiek te slikken krijgt. Na de verloren wedstrijd tegen Genk toonde Marc Coucke al aan dat hij niet tevreden is over de huidige kern van paars-wit.

Nieuwe voorzitter Marc Coucke liet merken dat hij niet tevreden is over de kern van paars-wit en dus over de transfers van ex-manager Herman Van Holsbeeck. Na de match in Genk tweette hij: “Dit is wat we op 31 januari vreesden.” Ook Michel Verschueren heeft het nu op Van Holsbeeck gemunt. Hij stuurde volgende tweet de wereld in: “Ik heb beloofd niet over Herman te spreken ondanks het feit dat hij mij veertien jaar heeft gemeden”.

Maandag bekritiseerde Mister Michel al het transferbeleid van Van Holsbeeck. Hij trad daarmee Marc Coucke bij in zijn mening over de mislukte transferperiode in januari bij paars-wit.

Herman Van Holsbeeck volgde Michel Verschueren in 2003 op als manager van Anderlecht. Na de overname door Marc Coucke werd Van Holsbeeck de laan uit gestuurd