Vier volhardt in de boosheid met ‘Gert Late Night’
Foto: Jan Van der Perre

Kijk vanavond naar ‘De kleedkamer’, waarin de ‘historische’ wielerwedstrijden van Gianni Bugno en Moreno Argentin worden belicht. Meer sport vindt u bij ‘Dance around the world’, waarin Ish Ait Hamou en Jan Kooijman een Afrikaanse dans leren in Colombia. En dan is er ook nog ‘Gert Late Night’.

1 DE KLEEDKAMER

Canvas 21.15-22.10 uur

Laatste aflevering van de bij momenten boeiende reeks over ‘historische’ wielerwedstrijden, waarin ex-wielrenners vooral gevraagd werd naar hun persoonlijke sores. Dat bleken er nogal wat te zijn. We zijn benieuwd naar die van Gianni Bugno en Moreno Argentin.

2 DANCE AROUND THE WORLD

Eén 21.25-22.10 uur

Ish Ait Hamou en Jan Kooijman trekken in de vierde aflevering van deze goedbedoelde maar wat saaie reisdocumentairereeks naar Colombia, om er godbetert een Afrikaanse dans te leren, de malapé.

3 GERT LATE NIGHT

Vier 22.20-23.30 uur

Vier volhardt in de boosheid met deze talkshow gepresenteerd door Gert ‘we mogen toch eens lachen’ Verhulst en James ‘ik ben al bezig’ Cooke. Aandachtige kijkers zullen merken dat de Evanna dit seizoen iets hoger op het water ligt. Beide presentatoren zijn namelijk drastisch afgevallen.