Als koffieliefhebber kan je het ongetwijfeld beamen: die eerste kop koffie maakt of kraakt je dag. Niet zomaar een dosis cafeïne, maar een kopje weldadige warmte met geurige aroma’s en een intense smaak. Ontwaak met de Nespresso van jouw keuze – mild of intens, thuis of on the go - en start je dag in schoonheid.
Dossier aangeboden door Nespresso.

Start je dag op het ritme van goede koffie
De kwaliteit van de koffie waarmee je je dag start, maakt een wereld van verschil. Met Nespresso word je je eigen favoriete barista en kies je voor koffie met een zorgvuldig geselecteerd aroma, op precies de juiste manier gebrand en gemalen. Een intense smaaksensatie die het ritme van je dag bepaalt. En die nog duurzaam geteeld is ook. Zo start je je dag helemaal met een goed gevoel!

Mild of intens, cappuccino of zwart
Een smeuïge cappuccino of stevig zwart, eerder intens of juist mild, een sterke espresso of een lungo om heerlijk lang van te genieten. Gun jezelf de luxe te kunnen kiezen voor het aroma waar je die ochtend zin in hebt. Nespresso heeft een koffie voor iedereen, elk ochtendritme en elke ochtendmood. Alsof je elke ochtend je favoriete koffiebar binnenstapt.

Klaar in een handomdraai
Om het je ’s ochtends nog gemakkelijker te maken, ontwikkelde Nespresso de Lattissima One. Een compacte machine met een modern design. Met één druk op de knop komt de heerlijke geur je al tegemoet. Zo maak je in enkele seconden een zalig kopje koffie of cappuccino dat precies bij jouw ochtendmood past. Klaar om aan een geweldige dag te beginnen!

Coffee to go
Tip voor snelle starters: met de nieuwe Nespresso Travel Mug neem je dat perfecte kopje koffie gewoon mee naar het werk. De chique mug met houtlook houdt je koffie uren warm. Zo geniet je ook in de wagen of op de trein van jouw favoriete Nespresso.

Ochtendkoffie van de chef
Chef Roger van Dammes favoriete Nespresso voor ‘s ochtends is de Envivo Lungo: “Die doet een mens evenwichtig ontwaken.” Aroma’s van kruiden en hout geven de koffie een intense maar subtiele smaak. De evenwichtige lungo is een mix van robusta uit Mexico en arabica uit India, waarvan de aroma’s harmonieus samensmelten. Het resultaat: een intense smaaksensatie, zonder spoor van bitterheid.
 

 

Recept: Granolakoffie ... om zachtjes wakker te worden
Een zachte wake-upcall met warm melkschuim, een heerlijk koffiearoma en crunchy granola.

Dit heb je nodig
• Nespresso-capsule Capriccio
• Melk
• Knapperige muesli met fruit

Zo maak je het
• Plaats een Capriccio capsule in je Nespresso-machine en bereid de koffie (40 ml) in een groot receptenglas
• Giet de melk in de Aeroccino melkopschuimer en druk op de knop om warm melkschuim te bereiden. Of als je de Lattissima One-machine hebt, dan bereidt de machine met 1 druk op de knop een Latte-koffie voor jou.
• Bestrooi het schuim met een royale dosis krokante muesli met fruit.

Meer koffierecepten? Surf naar www.nespresso.com