Nog eens televisiekijken? Nog eens televisiekijken!
Foto: Vier

Wat de gelijkenis is tussen televisieprogramma’s en afval? Met een beetje moeite kunt u ze allebei recycleren.

1 MATCHMAKERS

Vier, 20.35-21.35 uur

Nog een datingprogramma? Nog een datingprogramma, om het afscheid van Blind Getrouwd wat draaglijker te maken. Jani Kazaltzis laat mensen nietsvermoedend op blind date gaan. Ze weten ook niet dat ze gefilmd worden. Net echt, quoi.

2 LIEFDE VOOR MUZIEK

VTM, 20.35-21.55 uur

Nog een seizoen van Liefde voor muziek? Nog een seizoen van Liefde voor muziek, om de tanende carrières van Vlaamse artiesten wat draaglijker te maken. Daarover gesproken, in de eerste aflevering worden de liedjes van Coco Jr. bewerkt.

3 THE X-FILES

Q2, 20.35-21.20 uur

Nog een seizoen van The X-files? Nog een seizoen van The X-files, om het ontbreken van buitenaards leven wat draaglijker te maken. Dit tweede seizoen sinds de revival schijnt een stuk beter te zijn dan het eerste. Het omgekeerde was pas een krachttoer geweest.

4 NORTH KOREA’S SECRET SLAVE GANGS

BBC1, 21.30-22.00 uur

Nog een onheilspellende reportage over Noord? Nog een onheilspellende reportage over Noord-Korea. Het communistische Noord-Korea stuurt zijn onderdanen uit. Niet om het land te promoten, maar om buitenlands geld het land in te pompen, om het nucleaire programma van de dictator Kim Jong-un te kunnen betalen. Honderdduizend Noord-Koreanen zouden verplicht in het buitenland werken om het regime te ondersteunen. Een internationaal consortium van journalisten onderzocht de zaak.