Koppel uit ‘Mijn Pop-uprestaurant’ opent ambitieuze zaak
Foto: VTM
Daniela Sparanero en Mitchell Merola verloren met Table’O nipt de finale van 'Mijn Pop-uprestaurant, maar vandaag gaat het hen voor de wind. Het koppel heeft de deuren geopend van hun nieuwe zaak, die uit drie delen bestaat.

Het koppel uit Maasmechelen heeft zijn intrek genomen in een oude pastorie in het Limburgse Bovelingen, een deelgemeente van Heers. Daar brengen ze een restaurant, een bistro en een B&B samen onder één dak. Daniela staat in de zaal, Mitchell palmt de keuken in, samen met de souschef Alessandro uit ‘Mijn Pop-uprestaurant’. De Bistr'O en B&B gaan vandaag open, het restaurant Table'O volgt volgende maand.

Eind 2017 kondigden Michell en Daniela in de pers al een ‘groots project’ aan zonder in detail te treden Ze lieten wel weten dat ze enkele zaken zouden openen in één gebouw, gelegen in het midden van de Limburgse natuur. Toen verklapten ze ook dat ze werden gecontacteerd door een investeerder. De renovatiekosten zouden niet voor hen zijn en ook van de opvolging van de werken moesten ze zich niets aantrekken.