Serena Williams komt weldra ook in een potje
Serena Williams puur natuur op het tennisveld Foto: photonews
Het heeft er alle schijn van weg dat Serena Williams binnenkort zal uitpakken met een eigen beautymerk. Daarvoor heeft ze de merknaam 'Aneres' geregistreerd, ofwel haar naam omgekeerd gespeld.

Het zou onder meer gaan om huidverzorging, parfum, make-up en badproducten. Eerder had de 36-jarige Serena de naam 'Aneres' al vastgelegd met het idee om een eigen kledinglijn te lanceren. In 2015 proefde ze al eens van de modewereld toen ze een kledingcollectie mocht lanceren in samenwerking met Home Shopping Network.

De beautymerken van bekendheden doen de kassa flink rinkelen. Zo is Fenty Beauty van Rihanna een wereldwijd succes en hetzelfde geldt voor Kylie Cosmetics van Kylie Jenner en KKW Beauty van Kim Kardashian. David Beckham lanceerde eerder dit jaar zijn eigen lijn verzorgingsproducten voor mannen in samenwerking met L'Oréal. Serena Williams zou de laatste in rij zijn die op die kar springt.

In het verleden klaagde de toptennisster wel al eens over het feit dat ze maar weinig make-up kon dragen tijdens het sporten omdat alles uitliep. Zal ze zich dan focussen op sportproof mascara en oogschaduw? Of zal ze net zoals Rihanna een lijn lanceren die inspeelt op verschillende huidtinten? Dat blijft nog even afwachten.