Koppel uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomt eerste kindje
Foto: Blind Getrouwd

Al die maanden bleef de zwangerschap een goedbewaard geheim, maar nu mag iedereen het weten: Stijn en Nuria, het ‘Blind Getrouwd’-koppel dat elkaar op 20 november 2015 het jawoord gaf, zijn op 5 maart de trotse ouders geworden van een zoontje.

Ouders Stijn en Nuria zijn dolgelukkig met hun zoontje, Victor. Dat laat VTM weten. ‘Wat een overweldigend gevoel van geluk, alsof je met een TGV-trein van liefde wordt aangereden’, laat Nuria aan VTM weten. ‘Ik kan niet trotser zijn op mijn fantastische man die mij zo geweldig heeft bijgestaan.’

‘Hoe mooi, hoe zot, hoe perfect…’, vult Stijn aan. ‘We hebben zo naar hem uitgekeken, zo naar hem verlangd. En hier is ie dan, welkom kleine man!’

Eerste succeskoppel

Van de drie koppels die aan het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ deelnamen, zijn Nuria en Stijn de enigen die nog altijd gelukkig getrouwd zijn. Deelneemster Daisy stapte intussen wel in het huwelijksbootje met een cameraman die ze dankzij ‘Blind Getrouwd’ leerde kennen.

Op dit moment loopt op VTM het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Dit jaar zijn er vijf koppels getrouwd terwijl ze elkaar op voorhand nog nooit gezien hadden.