Dit nemen filmsterren op de Oscars allemaal mee naar huis
Foto: Shutterstock
Genomineerd voor een Oscar maar je grijpt naast het gouden beeldje? De grote filmsterren hoeven alvast niet te treuren want de inhoud van hun goodiebag, die ze gratis en voor niets mogen meenemen naar huis, kan zelfs een glimlach toveren op het gezicht van de meest teleurgestelde wereldster.

Al zestien jaar lang vult marketingbedrijf Distinctive Assets de goodiebags voor de filmsterren tijdens de uitreiking van de Oscars, de belangrijkste Amerikaanse filmprijzen. Wie naast het gouden beeldje grijpt voor 'Beste Actrice' hoeft alvast niet lang te treuren.

De goodiebags, die alleen worden uitgedeeld aan de grote filmsterren, de zogenaamde 'A-list sterren', bevatten dit jaar ondermeer een luxueuze vakantie naar het paradijselijke Hawaï, een twaalfdaagse avontuurlijke trip naar Tanzania en een snoepreisje naar een van de vele Griekse eilanden. 

Maar de zakjes bevatten niet alleen reizen. De sterren krijgen ook een houten kubus van het merk Bangarang, gevuld met 199 kaartjes met positieve en inspirerende boodschappen. Ook enkele zakken hondenvoer, patches die het zweten moeten tegengaan en zelfs een krat sinaasappelen moeten de filmsterren plezieren. Een knap uitziend flesje pepperspray, een bluetooth speaker, een bon voor een tandvleesoperatie en een lidmaatschap voor de NeverMissed app maken het plaatje helemaal af. 

De negentigste Oscaruitreiking vindt plaats op 4 maart.