Na Kroos en Marcelo nu ook Modric in Madrileense ziekenboeg
Foto: AFP

Na Toni Kroos en Marcelo ligt nu ook Luka Modric in de lappenmand bij Real Madrid. Volgens trainer Zinédine Zidane heeft de Kroatische middenvelder last van zijn dij. Nog meer kopzorgen dus voor Zizou en dat twee weken voor de terugwedstrijd in de Champions League tegen PSG.

“Hij voelde pijn en heeft vandaag niet getraind”, aldus Zidane tijdens een persconferentie voor de competitiematch tegen Leganés. “Ik denk dat het een kleinigheid is en zoals gewoonlijk heb ik alle vertrouwen in onze kinesisten en onze artsen opdat hij snel weer zijn opwachting kan maken voor ons.”

Volgens de site van de Madrileens krant As zou een spierblessure de Kroatische spelmaker tien dagen langs de kant houden. Dat zou betekenen dat hij kan aantreden in de match tegen PSG in de achtste finales van de Champions League (heen: 3-1). Ook Marcelo zou last hebben van een spierblessure aan het rechterdijbeen. De club liet niet weten voor hoelang de Braziliaan out is.

De ziekenboeg is goed gevuld bij de Madrilenen, want ook de Duitser Toni Kroos is herstellende van een knieblessure. Zowel Kroos als Marcelo zijn onzeker voor de verplaatsing naar Parijs.

Intussen zal Real het zonder zijn drie sterkhouders moeten doen in de inhaalwedstrijd tegen Leganés. Een zege is broodnodig voor de troepen van Zidane om op te klimmen in het klassement. Real staat momenteel vierde, op zeventien punten van koploper en aartsrivaal Barcelona.

(belga)