Actrice Jennifer Aniston (49) en acteur Justin Theroux (46) hebben na twee en een half jaar een punt gezet achter hun huwelijk. Dat maakten ze zelf bekend.

De twee werden naar verluidt een koppel toen ze in 2012 samenwerkten aan ‘Wanderlust’. Niet veel later waren ze verloofd en na drie jaar verloving trouwden ze op 5 augustus 2015 bij hen thuis in LA. Dat huis zou Aniston nu verkopen.

Eind 2017 beslisten Aniston en Theroux namelijk ‘gezamenlijk en liefdevol’ om uit elkaar te gaan. ‘We zijn twee beste vrienden die beslist hebben om als koppel uit elkaar te gaan, maar we kijken ernaar uit om onze gewaardeerde vriendschap voort te zetten’, zo maakten ze bekend.

De twee werden nog samen gespot met Nieuwjaar, op vakantie in Mexico. Sindsdien was Theroux vaak alleen gezien in New York. Enkele dagen geleden was hij opvallend afwezig op Anistons verjaardagsfeest.

De ‘Friends’-ster was eerder getrouwd met Brad Pitt, van 2000 tot 2005. En aangezien ook Pitt weer single is, hopen talloze Twitteraars al vurig op een hereniging van hun favoriete Hollywoodkoppel.