Mark Cavendish wordt opnieuw papa
Foto: instagram

Mark Cavendish en zijn vrouw Peta Todd verwachten een derde kindje. Peta Todd maakte het zelf bekend op Instagram met de hashtag #pregnanttravel tijdens de Ronde van Oman waar ze op bezoek is.

LEES OOK: Achter de schermen van de koers: Cavendish vindt in Oman troost bij vrouwlief, ook Van Avermaet moet zich omkleden op straat

Het koppel heeft al een dochtertje, Delilah Grace, en een zoontje Frey. Peta Todd heeft uit een vorige relatie ook nog een zoon Finnbar. De familie kwam dinsdagochtend op bezoek in de Ronde van Oman om Cavendish aan te vuren in zijn eerste sprint in Oman, waar hij tweede werd. Ze logeren ook in hetzelfde hotel als Cavendish, waar alle ploegen, organisatie en pers verblijven.

Het koppel bracht het nieuws niet officieel zelf naar buiten, maar in Oman kon Todd haar buikje niet meer wegsteken voor pers, publiek en fans. Cavendish zelf bevestigde het nieuws aan Belga maandagavond tijdens een interview in de lobby van het Grand Hormuz Hotel en Todd zelf bracht het dan dinsdag op Instagram naar buiten met de hashtag #pregnanttravel.