Hazard pakt uit met twee heerlijke doelpunten voor Chelsea
Foto: Photo News

Eden Hazard heeft maandagavond twee knappe goals gemaakt voor zijn club Chelsea tegen West Bromwich Albion. De Rode Duivel brak eerst de ban met het openingsdoelpunt na een knappe één-twee met Giroud en scoorde na rust ook nog de 3-0 uit een afstandsschot.

Het feestje-Hazard begon halfweg de eerste helft. De Belgische aanvaller kreeg de bal met de rug naar doel op de rand van de zestien, sneed naar binnen, vond een aanspeelpunt in spits Olivier Giroud en kreeg de bal meteen weer terug van de Fransman. Hazards mandekker kon niet volgen en de kleine aanvaller plaatste de bal droog in de linkerbenedenhoek: 1-0.

Na de pauze verdubbelde N’Golo Kanté de score na een dubbelpass met Cesc Fabregas alvorens Hazard weer toesloeg. De kwieke dribbelaar zocht andermaal vanop links het centrum op en liet doelman Ben Foster geen kans met een harde knal in de korte hoek. Voor Hazard waren het al het tiende en elfde competitiedoelpunt van het seizoen. Daarmee steekt hij Alvaro Morata (tien stuks) voorbij als clubtopschutter van Chelsea.

Hazard pakt uit met twee heerlijke doelpunten voor Chelsea
Foto: AFP