Voor de online rubriek ‘73 Questions’ van Vogue, trekt een journalist naar een man of vrouw met aanzien in modeland. Deze keer was de Italiaanse Donatella Versace aan de beurt, die sinds de dood van haar broer het gelijknamige modehuis leidt.

Haar antwoordenreeks was erg duidelijk. De iconische blondine heeft het niet voor minimalisme, des te meer voor technologie. Zonder het merk zou ze wellicht een zenuwinzinking krijgen en ze vindt zichzelf de reden waarom het label zo uniek is. Verder leren de fans dat Donatella van rozen, goud en leer houdt. Indien ze wat meer vrije tijd had, zou ze graag Chinees leren. Ze zou graag Michele Obama ontmoeten en tafelen met Barack. Op persoonlijk vlak vindt ze haar kinderen haar grootste verwezenlijking.

Ze blikt ook even terug op de dood van haar broer, in wiens appartement ze nu woont. Moest hij nog leven, dan zou hij haar werk voor het label naar eigen zeggen wellicht niet goed genoeg vinden. Ze mist zijn lach nog altijd ontzettend veel en de momenten die ze samen doorbrachten backstage. Zijn beste advies ooit? Wees altijd eerlijk met jezelf. Meer details over haar privéleven zal ze nooit onthullen, en al zeker niet in een autobiografie.