Een video van president Trump die aan boord gaat van zijn Air Force One doet veel stof opwaaien. Op beelden is te zien hoe een windvlaag de sowieso al druk besproken presidentiële haardos in de war brengt, waardoor duidelijk wordt hoe kaal Trump echt is.

Het was journalist Ashley Feinberg die de opmerkelijke beelden op Twitter postte. Op de video is te zien hoe de president aan boord gaat van zijn vliegtuig. Hij wordt verrast door een stevige windstoot, die zijn haardos danig in de war stuurt. 

De Britse krant The Guardian vroeg uitleg aan Alan Bauman, baas en oprichter van een haarkliniek. 'Ik denk dat hij in het verleden enkele haartransplantaties heeft ondergaan aan het voorste deel van zijn haarlijn', aldus de specialist. 'Hij zoekt waarschijnlijk ook zijn toevlucht tot krachtige medicatie of zelfs tot een speciaal hoofddeksel voor lasertherapie. Hij gelooft ook dat Trumps haar 'stevig uit zijn schedel groeit en zeker geen haarstukje is'. Al voegt hij er meteen aan toe 'dat hij serieus wat haarspray gebruikt om zijn geliefde coupe te behouden.'