Vanity Fair geeft Reese Witherspoon derde been
Foto: rr

Naar de uitklapcover van de Hollywoodeditie van Vanity Fair wordt elk jaar uitgekeken. Ook nu staan er heel wat jonge talenten en beroemdheden op de cover van het blad. Toch heeft iedereen het bij deze editie maar over één ding: de drie benen van Reese Witherspoon en de drie handen van Oprah Winfrey.

De actrices zelf kunnen er op Twitter mee lachen. ‘Oké, nu weet iedereen het... Ik heb drie benen’, schrijft Reese Witherspoon. ‘Ik hoop dat jullie mij nog steeds kunnen accepteren voor wie ik ben.’

Oprah reageerde meteen: ‘Ik accepteer je derde been. Omdat ik weet dat jij mijn derde hand ook accepteert.’

Meteen na het verschijnen van de ‘Hollywoodeditie’ van Vanity Fair verschenen veel reacties op Twitter. ‘Reese Witherspoon met drie benen, is dit echt?’ Fotoshopblunder of schaduw op de achterkant van haar jurk, iedereen heeft het over ‘het derde been’ van de actrice. En dat is nog niet alles. In het nummer zelf is een spontane foto van de shoot gepubliceerd en daarop heeft Oprah Winfrey duidelijk drie handen.

Volgens Vanity Fair is het ‘derde been’ gewoon een plooi in Witherspoons jurk.

De foto’s zijn gemaakt door Annie Leibovitz, maar de vormgever blijft voorlopig onbekend. Behalve Oprah Winfrey en Reese Witherspoon werden ook Nicole Kidman, Tom Hanks, Zendaya, Michael B. Jordan, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot en Robert De Niro gefotografeerd voor deze uitgave.