LeBron James en Stephen Curry zijn kapiteins in NBA All Star Game: zij mogen kiezen
Foto: NBA Twitter

Lebron James en Stephen Curry zijn de kapiteins van de twee teams die het op 18 februari in Los Angeles tegen mekaar opnemen in het All Star Game, zo maakte de NBA donderdag bekend.

James en Curry kregen respectievelijk uit de Eastern en Western Conference de meeste stemmen achter hun naam, na een stemming uitgevoerd bij spelers, basketfans en gespecialiseerde pers.

Curry:

James:

Voor de eerste keer wordt het All Star Game geen krachtmeting tussen de beste spelers uit de Eastern en Western Conference. In het aangepaste format zullen twee kapiteins hun eigen team kunnen samenstellen. Lebron mag eerst kiezen. De samenstelling van de twee teams wordt op 25 januari bekendgemaakt.

Uit de Eastern Conference werden naast King James ook de Griek Giannis Antetokounmpo (Milwaukee), de Amerikanen Kyrie Irving (Boston) en DeMar DeRozan (Toronto), en de Kameroener Joël Embiid (Philadelphia) geselecteerd.

Irving:

Antetokounmpo:

DeRozan:

Embiid:

Uit de Western Conference kwamen naast Curry ook zijn Golden State-ploegmaat Kevin Durant, James Harden (Houston), Anthony Davis en DeMarcus Cousins (beiden New Orleans).

Durant:

Harden:

Davis:

Cousins: