Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen derde kind
Foto: REUTERS

Realityster Kim Kardashian en rapper Kanye West hebben een derde kindje. Het is een meisje en ze woog 3,4 kg bij de geboorte , laat Kim weten op haar website. Ze bedankt ook de draagmoeder die het meisje gezond ter wereld bracht.

‘Kanye en ik zijn heel blij dat we de geboorte van ons gezonde en mooie meisje mogen aankondigen’, schrijft realityster Kim Kardashian. ‘We bedanken onze draagmoeder omdat ze onze droom deed uitkomen met het mooiste geschenk dat iemand ons kon geven, en onze dokters en verpleegsters voor hun bijzondere zorg.’

Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen derde kind
Foto: Kim Kardashian West

Het meisje is het derde kind van Kanye West en Kim Kardashian, die al een dochtertje North en een zoon Saint hebben. Afgelopen jaar liet Kardashian weten dat ze graag een derde kindje wilde, maar zelf niet meer zwanger mocht worden.

Tijdens haar twee zwangerschappen had ze te maken met een ‘placenta accreta’, een aandoening waarbij de placenta te diep in de baarmoederwand gehecht zit. Volgens de dokters was een derde zwangerschap te risicovol voor haar, waardoor het koppel uiteindelijk besloot om voor een draagmoeder te kiezen. Volgens TMZ kreeg zij 40.000 euro om het kind te dragen.

Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen derde kind
Foto: Instagram