Weight Watchers strikt bekende dj als boegbeeld
Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Na Oprah Winfrey pakt de Amerikaanse dieetspecialist Weight Watchers opnieuw uit met een grote naam. De Californische dj Khaled gaat zijn gewichtsverlies voor hen documenteren via sociale media.

Weight Watchers koos zijn nieuwe ambassadeur niet lukraak. De 42-jarige dj Khaled heeft negen studioalbums achter zijn naam staan, maar werd vooral bekend via de sociale media. Zowel op Twitter, Instagram als Snapchat heeft hij miljoenen volgers. En hij pakt ook wel eens uit met een stunt. Zo konden zijn fans in 2016 de geboorte van zijn zoon live volgen via Snapchat.

Van die immense schare fans wil Weight Watchers nu graag gebruikmaken, vandaar het contract met de Californische dj. Na samenwerkingen met onder anderen Jessica Simpson en Sarah Ferguson, is de dj wel een verrassende keuze. Dj Khaled kan op zijn beurt de hulp van de dieetspecialist gebruiken om wat gewicht te verliezen. Daar is hij overigens al even mee bezig: de dj beweert nu al negen kilogram kwijt te zijn, dankzij het Weight Watchers-programma. Het vervolg ziet u binnenkort op een van zijn socialemediakanalen.