Deze ster is zo gephotoshopt dat zelfs haar fans haar nauwelijks herkennen
Foto: Instagram
Heel wat fans van Selena Gomez zijn niet te spreken over de nieuwste campagne van handtassenmerk Coach, waarvan hun idool het nieuwe uithangbord is. Volgens hen is de popster onherkenbaar op de foto's en dat als gevolg van een overmatig gebruik van Photoshop.

Selena Gomez, met op de achtergrond de skyline van New York en in haar handen een tas van Coach. De campagnebeelden van het Amerikaanse handtassenmerk tonen niets bijzonder, ware het niet dat fans van de popster en actrice onthutst reageren op het gebruik van Photoshop.

'Fantastisch dat jullie er in geslaagd zijn om Selena er te doen uitzien als allesbehalve Selena', klinkt het in de commentaren. Of nog: 'Zij heeft helemaal geen Photoshop nodig. Wat heb jullie in godsnaam met haar gezicht gedaan?' De meesten zijn het er in elk geval over eens dat 'een van de mooiste mensen op aarde' helemaal niet bewerkt moet worden.

Gomez lijkt zich in elk geval van geen kwaad bewust, want die deelde de foto's op haar Instagram met de mededeling dat ze enthousiast was om de nieuwe campagne voor te stellen.

 

 

Een bericht gedeeld door Coach (@coach) op