Het was Kerstmis, dus kan het niet anders dan dat je de kersthit der kersthits hebt gehoord: ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey. Al ruim twintig jaar lang wordt het nummer in december grijsgedraaid en dat levert de zangeres een aardig zakcentje op.

‘All I Want For Christmas Is You’ kwam in 1994 uit, alweer 23 jaar geleden. Sindsdien is het haast onmogelijk om kerst te vieren zonder het nummer een aantal langs te horen komen. Op de radio, televisie, in winkels, overal wordt het gedraaid. Is het niet de originele versie, dan is het wel één van de vele covers die er in de loop van jaren werden gemaakt (waaronder een herziene versie uit 2011 van Mariah zelf samen met Justin Bieber).

Met 16 miljoen verkochte exemplaren staat het lied zelfs op de elfde plaats van best verkocht singles ooit. ’All I Want For Christmas Is You’ heeft de zangeres dan ook geen windeieren gelegd: sinds de release in 1994 harkte Carey maar liefst 50 miljoen euro binnen aan royalties - oftewel zo’n 2,2 miljoen euro per kerst.