25 recepten voor een feestje op uw bord

Weet u al wat u gaat klaarmaken met de feestdagen? dS Magazine vroeg 25 foodies naar het recept van hun favoriete feestgerecht. Hartverwarmend eten met een gouden randje, voor dagen waarop het wat meer mag zijn. Het enige wat u zélf nog moet voorzien, is een uitnodigende tafel met minstens even gezellige gasten.

Soep

Van een geraffineerde bouillabaisse tot een supersnelle creatie met gegratineerde uien: niets zegt feest zoals een dampende kom soep.

Recept
Recept

Voorgerecht

Aan u de keuze: gaat u voor traditie met een pittig sausje of voor gewaagd gezond?

Recept

Bijgerecht

Geef je gerechten meer cachet door deze kleine maar fijne groentenkommetjes.

Dessert

Met verrassende smaken zoals gember, rode biet en saffraan tilt u de chocoladeklassiekers naar een hoger niveau.

Recept
Recept

Drank

Wanneer het feestelijk maar niet te moeilijk moet zijn (en u nog wat mandarijnen op overschot heeft).