Serena Williams vraagt hulp voor haar huilende baby: 'Niets lijkt te werken'
Foto: Instagram
Het leven van een kersverse moeder gaat niet altijd over rozen en dat is duidelijk wat Serena Williams nu overkomt. Ze deelde een opvallende tweet waarin ze naar advies vraagt om haar dochtertje te kalmeren nu ze onophoudelijk huilt omdat ze tandjes begint te krijgen. Zelf is ze ten einde raad.

'Niets werkt. Het breekt mijn hart. Ik moet bijna aan mijn mama vragen of ze langskomt en me wil vasthouden tot ik in slaap val, want ik ben zo gestresseerd. Help? Iemand?' Het was een frappante tweet die Serena Williams de wereld instuurde. Ze heeft het duidelijk moeilijk nu de pas vier maanden oude Alexis Olympia tandjes begint te krijgen en daarbij onophoudelijk huilt. Ze vraagt haar tien miljoen volgers om raad.

In een volgende tweet legde ze uit wat er precies aan de hand is. 'Het krijgen van tandjes - ook bekend als de duivel - is zo hard. Die arme Alexis Olympia voelt zich al de hele tijd zo oncomfortabel. Ze huilde zoveel (ze huilt anders nooit) dat ik haar vast moest houden tot ze in slaap viel. Ik probeerde een kralenketting uit barnsteen, koude handdoeken, kauwen op mama's vingers, homeopatisch water, maar niets lijkt te werken.'

Enkele volgers schoten haar meteen te hulp met enkele tips die bij hen en hun baby's of kennissen wel werkten. Al snel werd ze overspoeld met 2.000 mogelijke oplossingen. Er zit er vast wel eentje tussen die zal helpen, toch?