TIP. Fans van design kunnen opnieuw terecht bij Supermarket
Foto: evenbeeld

Wie geen zin heeft om zich in de overvolle winkelstraten te begeven voor kerstcadeaus en de zwaarbeladen pakjesbezorger wil ontlasten, kan terecht bij Supermarket, een tijdelijke conceptstore bij Firma in Vilvoorde.

Net zoals vorig jaar verzamelt de creatieve studio Baroness O. een veertigtal merken en ontwerpers op het vlak van muziek, food, kleding, accessoires en design in een tijdelijke Supermarket die ze onderbrengen in de co-workingspace Firma in Vilvoorde. Designliefhebbers kunnen daar nieuwe namen ontdekken, terwijl ze cadeaus kopen voor anderen (of gewoon voor zichzelf).

‘We maakten een shortlist van Belgische maar ook internationale merken. Zo zijn we heel trots dat merken als Die Motte uit Barcelona, Jukserei uit Berlijn en Hanna Whitehead uit IJsland geen moment twijfelden om mee op de kar te springen. Daarnaast wisten we ook enkele bekendere namen te scoren zoals de boeken van Gestalten en design items van Nomess, Normann Copenhagen en Valerie Objects’, klinkt het.

TIP. Fans van design kunnen opnieuw terecht bij Supermarket
TIP. Fans van design kunnen opnieuw terecht bij Supermarket

Het interieur van de tijdelijke conceptstore is een samenwerking tussen Baroness O. en de jongens van Keper Architecten. Wie honger of dorst krijgt, kan aanschuiven bij Cantine voor een winterse fika of uitgebreide brunch. En wil u toch liever uw cadeaus van thuis kopen? Dan kunt u terecht op de (eveneens tijdelijke) webshop.

Praktische info:

Supermarket bij Firma, Schaarbeeklei 636, 1800 Vilvoorde. Open van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december, telkens van 10.00 tot 18.00 uur.