Gigi Hadid krijgt kritiek door ongeschoren oksels
Foto: Isopix
Gigi Hadid is te zien in een reeks filmpjes van Love magazine en daarin bokst ze en toont ze haar atletisch vermogen, met ongeschoren oksels. Omdat het duidelijk in beeld komt, lijkt het te gaan om een statement, maar daar is niet iedereen even blij mee.

Love magazine lanceert elk jaar in december zijn eigen adventskalender. Het gaat om een reeks filmpjes waarin de modellen van het moment aan bod komen en dus mocht Gigi Hadid niet ontbreken. Al deed haar filmpje wel wat stof opwaaien omdat ze te zien is met okselhaar onder de armen. 

Iets wat voor veel mensen nog steeds een brug te ver blijkt te zijn, gezien de commentaren onder de filmpjes. 'Ze is bijna zo eng als mijn hamster', klinkt het onder meer. Of nog: 'Ik weet dat het iets natuurlijk is, maar jeetje wat vies.' Niet meteen de reacties die het 22-jarige topmodel ongetwijfeld voor ogen had. 'De kalender is een viering van epische mensen die grenzen durven verleggen', had ze daarover nog gezegd. Een boodschap die dus niet iedereen goed begrepen had.

Al is het ook niet duidelijk of het wel of niet om een statement gaat van Hadid. Hugo Vanggo, de makeupartiest van dienst, zegt aan Vogue dat het niet eens om okselhaar gaat, maar pluis van de kleding dat is blijven hangen door het zweet.