Komen Wouter Deprez en Guinevere Claeys bij u thuis hun columns voorlezen?

Wouter Deprez en Guinevere Claeys bundelden hun columns uit De Standaard in een boek met de titel Kortgedingen. Voor een extra persoonlijke toets gaan ze heel binnenkort op pad om ze live aan u voor te lezen.

Wouter Deprez en Guinevere Claeys bezetten sinds dinsdag 13 september 2016 de rechterbovenhoek van pagina 3. Eén kolom beurtelingse bijgedachten, over, naast, tussen of net weg van het nieuws. 1.200 tekens over de grote waan van de dag, en ook al eens de kleine. De komiek en de journaliste schrijven over buiten en binnen, de blik en het hart wijd open.

Die columns werden verzameld in Kortgedingen, uitgegeven door Manteau. Voor een extra persoonlijke toets gaan Wouter Deprez en Guinevere Claeys heel binnenkort op pad om ze live aan u voor te lezen. Op maandag 11 december springen ze namelijk al vroeg uit de veren om de dampend verse column van de dag, samen met enkele extra exemplaren uit Kortgedingen live voor te lezen bij uw eerste koffie.

Wilt u kans maken op een bijzonder bezoek tussen 7.00 u en 10.00 u ’s ochtends? Neem dan ten laatste op 7 december deel en wie weet wordt er volgende week bij u thuis of op het werk aangebeld. Op vrijdag 8 december laat de uitgeverij weten of u bezoek kunt verwachten.