Koen Crucke post foto vanuit Sportpaleis (en maakt wifigebruikers blij)
Foto: Twitter Koen Crucke

Een foto die Koen Crucke op Twitter plaatste, werd intussen al honderden keren gedeeld en bijna 10.000 keer leuk gevonden. Dat ligt niet aan hemzelf of aan Jelle Cleymans’ mooie glimlach, maar wel aan iets wat achterin de foto te zien is.

“Net vlak voor hij op het grote podium moet, mijne goeie vriend Jelle. Hij is adembenemend goed.” Dat schreef Koen Crucke donderdag op Twitter, tijdens de tweede voorstelling van ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’. Hij voegde er een foto bij waarop hij poseert met Jelle Cleymans, zanger van Spring en één van de hoofdacts in het ‘Sportpladijs’.

Wat waarschijnlijk niet de bedoeling was: Crucke deelde ook de wifi-codes van het Sportpaleis met de wereld, iets wat twitteraar Camille De Jonghe niet ontgaan was.

En ze was niet de enige die ervoor zorgde dat heel wat mensen de wachtwoorden te weten kwamen, die duidelijk voor gebruik backstage bedoeld waren.

Dat de codes intussen gewijzigd werden, lijkt erg waarschijnlijk. Maar dat kon niet beletten dat sommige bezoekers er toch even van hebben kunnen profiteren.