Concert van Shakira komende zondag in Sportpaleis uitgesteld
Foto: BELGAIMAGE

Het concert van zangeres Shakira dat gepland stond voor volgende zondag, 12 november, wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum, omdat de zangeres stemproblemen heeft. Ook de concerten in Parijs en Amsterdam worden om die reden uitgesteld.

Jan Van Esbroeck, manager van het Sportpaleis, zegt dat er binnenkort, wellicht begin volgende week, na een nieuwe medische check-up van de artieste een nieuwe datum zal worden bekendgemaakt. De aangeschafte tickets blijven voor de nieuwe datum geldig. Wie dan niet kan komen, krijgt zijn ticket terugbetaald.

De 40-jarige zangeres van Colombiaanse origine maakte het nieuws van de annuleringen zelf bekend op haar Twitteraccount. 'Ik heb me de laatste dagen erop toegelegd mijn overspannen stembanden te laten herstellen en hoopte dat te bereiken tegen het optreden in Parijs (10 en 11 november), maar tot mijn grote spijt lukt het niet en artsen raden me aan om mijn stembanden nog wat te laten rusten (...) Ik hoop binnenkort weer te kunnen optreden en er 100 procent te zijn voor jullie', schrijft de ster in de tweet.