Bruno Mars is headliner Werchter Boutique
Foto: REUTERS
De organisatoren van Werchter Boutique zijn er snel bij: de headliner voor het festival op zaterdag 16 juni is nu al bekend. Het wordt Bruno Mars, de Amerikaanse alleskunner die enkele maanden geleden nog zegevierde in het Sportpaleis.

Bruno Mars startte zijn carrière met songs te schrijven voor onder meer Brandy, Flo Rida en Adam Levine. In 2010 trok hij zijn solocarrière op gang met zijn album Doo-Wops & Hooligans. Sindsdien scoorde hij grote hits zoals Marry you, Uptown funk en 24k Magic. Op 28 en 29 maart van dit jaar toonde hij in het Antwerpse Sportpaleis nog dat hij zowel kan drummen, dansen, zingen als geweldig funky popsongs schrijven

Hij komt zijn talent op 16 juni opnieuw bewijzen in het Festivalpark in Werchter. Mars wordt de headliner van Werchter Boutique. 'Het wordt opnieuw een parade van de beste popmuziek', klinkt het bij woordvoerster Nele Bigaré. 'Meer namen volgen binnenkort.' De ticketverkoop voor Werchter Boutique start op vrijdag 3 november om 09.00 uur. Een ticket kost 89 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.