Louis Vuitton strikt best betaalde actrice in Hollywood
Foto: AFP

Emma Stone voert al de lijst aan van bestbetaalde Hollywood-actrices en nu krijgt de bankrekening van de 28-jarige Amerikaanse nog een serieus duwtje in de rug, dankzij een samenwerking met Louis Vuitton.

We zullen Emma Stone de komende twee jaar op de rode loper voornamelijk in jurken van Louis Vuitton zien. De 28-jarige actrice die eerder dit jaar een Oscar won met haar vertolking in La la land is immers gekozen als nieuwe gezicht van het Franse modehuis.

Het nieuws werd vrijdag bekendgemaakt door Page Six, dat beweert dat Stone een bedrag tussen zes en tien miljoen dollar ontvangt om twee jaar aan te treden als ambassadrice voor het modehuis, dat eerder uitpakte met actrices Michelle Williams, Alicia Vikander en Angelina Jolie. De samenwerking werd een dag later ook bevestigd door Nicolas Ghesquière, creatief directeur bij Louis Vuitton.

Nog volgens Page Six stond Stone eerst weigerachtig tegenover het aanbod en duurde het een jaar voor ze toch akkoord ging. Stone was eerder al te zien in campagnes voor beautylabel Revlon, maar het is de eerste keer dat ze zich bindt aan een groot modehuis.