‘Buurman, wat doet u nu?’
Foto: Tatjana Simic in de film Flodder

Cath Luyten gaat op bezoek bij de vrouw aan wie de titel van haar programma is ontleend. Tatjana Simic, stelde de vraag ‘Buurman, wat doet u nu’ lang geleden in de film Flodder. Verder krijgt u ook nog portretten van eenzame mensen op het kleine scherm, en een cynische kerel in kamerjas.

1 WIE KENT MIJ NOG?

NPO 2 22.45-23.05 uur

Nieuwe documentaire reeks waarin eenzame mensen worden geportretteerd. In deze eerste aflevering is dat de 79-jarig Daan Sweers, ooit een succesvol man met een brede vriendenkring, tot zijn vrouw overleed en hij zich afsloot van de wereld.

2 BUURMAN, WAT DOET U NU?

Eén, 21.35-22.10 uur

Dit programma hoort eigenlijk niet thuis in de tv-tips, maar bij deze eerste aflevering van de derde reeks zijn we toch benieuwd: Cath Luyten bezoekt de vrouw aan wie de titel van het programma is ontleend: Tatjana Simic, die de vraag lang geleden stelde aan Bert André in de film Flodder.

3 LE TOUT NOUVEAU TESTAMENT

La une 20.25-22.25 uur

Niet de beste film van Jaco Vandormael, wel zijn meest succesvolle. Benoît Poelvoorde is onweerstaanbaar als de verlopen, chagrijnige, cynische kerel in kamerjas die God intussen ook in het echt ongetwijfeld is geworden.