Het gaat snel voor Low Land Home. Minder dan een jaar na het ontstaan bracht de band in april 2017 met succes de ep ‘Underspoken’ uit. De eerste single ‘I Know’ werd door Spotify geselecteerd voor hun populaire ‘Fresh finds: Six strings’-lijst en was wekenlang regelmatig te horen op Radio 1. Op 22 september brengt de groep, die ondertussen affiches deelde met mooie namen als Gabriel Rios, Marble Sounds, Daan, Tamino, Whispering Sons en Coely, de single ‘All This Time’ uit.

Met deze beelden probeert Low Land Home de gewaarwording van het moment te vatten. Kunnen we voldoende loslaten in plaats van het niet altijd even zinvolle vechten? Is bezinning soms beter dan reactie om een licht te laten schijnen in periodes waarin niet alles van een leien dakje loopt? Aan ieder van ons om deze vraag zelf even te beantwoorden. In de video staat het moment, de rust centraal. Hierdoor sluit hij perfect aan bij het nummer..

Omdat de ‘Underspoken’ ep helemaal uitverkocht is op cd, heeft de groep op vraag van veel fans een tweede persing besteld. Als kers op de taart komt er eind september ook een cassetteversie.