Koen Wauters op de dansvloer
Foto: Over Winnaars

Wie Koen Wauters op de dansvloer in actie wil zien, kan vanavond terecht op VTM, al mist u dan wel een stuk van de nieuwe documentairereeks van Jan Leyers.

1. ALLAH IN EUROPA, Canvas 21.15-22.05 uur

Tien jaar na De weg naar Mekka onderzoekt Jan Leyers hoe een Europese islam er zou kunnen uitzien. Eerste halte van de achtdelige reeks: Sarajevo.

2. CAMPING KAREN & JAMES, Vier 20.35-21.35 uur

Karen Damen en James Cooke laten hun onbevangen nieuwsgierigheid los op een groep blinde jongeren: verwacht u aan logo’s van de sponsors maar ook keiveel emotie als – verrrassing! – Jani Kazaltzis stylingadvies komt geven. Er is audiodescriptie via de Earcatch app.

3. SPITSBROERS, VTM 21.40-22.50 uur

Na de moordende tackle op Roel Thevenage (Louis Talpe) is de vraag of de spits ooit nog voetbalt. Tweede reeks over het wedervaren van een voetbalploeg, met vorige week een hyperrealistische tackle van vijf seconden die zestien dagen werk vereiste.

4. OVER WINNAAR, VTM 20.35-21.40 uur

Koen Wauters (49) is geen danser. Daarom moest hij voor de tweede aflevering van Over Winnaars ook een beetje zichzelf overwinnen. Want hoe dans je met een vrouw die in een rolstoel zit?