Scarlett Johansson kruipt onder uw huid
Foto: rr

Zwarte komedie, erotische hoogspanning en een superheld: uw televisie heeft het vanavond allemaal!

1. THE GREEN BUTCHERS

Canvas 22.15-23.55 uur

In deze zwarte komedie van de Deense regisseur Anders Thomas Jensen speelt Mads Mikkelsen een van de hoofdrollen. Svend en Bjarne zijn hun baan als hulpje bij slager Holger beu en besluiten een slagerij te openen. Dat bekostigen ze met de levensverzekering van Bjarnes comateuze broer Eigil.

2. UNDER THE SKIN

Arte 22.50-0.35 uur

‘Erotische hoogspanning, theoretische stof voor de genderprof, visuele orgasmes: Under the skin is een diepe ervaring’, schreef onze recensent over deze thriller met Scarlett Johansson als moordzuchtige alien.

3. THE QUEEN OF VERSAILLES

NPO 2 22.45-23.45 uur

Miljardair David Siegel raakte na de bankencrisis veel kwijt, maar niet zijn sexy echtgenote. Het stel was net begonnen aan de bouw van een gigantisch huis. ‘The sky is the limit’ voor gevorderden.

4. HANCOCK

VTM 22.20-00.00 uur

John Hancock is een superheld. Althans, hij beschikt over superkrachten. Een held is hij al lang niet meer. Hij is een aan lager wal geraakte dronkenlap die elke heldhaftige reddingspoging doet mislukken. Hij is dan ook allesbehalve populair bij de bevolking en ook de politie is zijn hulp liever kwijt dan rijk. Op een dag redt Hancock het leven van pr-man Ray Embrey. Die wil Hancocks reputatie opnieuw opvijzelen. Dat lijkt ook te lukken wanneer Hancock een bankoverval kan verijdelen.