Zomerhacks: kleren en spullen
Foto: iStock

Hopelijk wordt het warm deze zomer, maar dan zweet een mens als eens, of mors je tijdens een barbecue. Hier volgt een lijstje met tips om de zomer nog toffer te maken.

1
Zomer, warmte, zweten, deodorant. En dan blijven er soms ook deodorantvlekken achter. Die kan je verwijderen door er eens over te gaan met een vochtige doek of een mircofiber spons of doek. Als dat niet helpt, kan je op zoek gaan naar een specifieke deodorantverwijderende spons.
2
Heb je bij de laatste BBQ een hamburger of worst laten vallen op je favoriete shirt? Wrijf de vetvlek in met een krijtje tegen de vetvlekken en gooi het in de wasmachine.
3
Je hebt een toffe broek, maar de rits gaat altijd open. Bevestig een ring aan de rits. Wanneer je de rits dan sluit en hang je de ring over de broeksknop. Zo kan de rits nooit meer zakken!
4
Zit je ergens te wachten op een trein, vliegtuig of bus? Gebruik je zonnebril als gsm-houder om handsfree series te kijken, te scrollen door je feed of te skypen met la mamma.
5
Tijdens de zomer zijn we veel onderweg. Dan is het handig als je een extra batterij hebt om je gsm altijd te kunnen opladen. Een powerbank is dus een goed idee! Maar om je batterij zo lang mogelijk te laten meegaan, hebben we nog een aantal tips voor je: zoals wat te doen met bluetooth, schermhelderheid, wifi, 3G en gsmvibraties.
6
Zet je laptop op eierdozen om het apparaat koel te houden. Zo voorkom je permanente beschadiging.