De Britse muziekgroep The XX heeft een nieuwe videoclip voorgesteld, eentje die met de hulp van de Belgische modeontwerper Raf Simons werd geregisseerd. Die maakte van de gelegenheid gebruik om zijn nieuwe werkgever wat extra reclame te bezorgen.

Simons staat gekend als een groot muziekliefhebber, en nu heeft hij nog een manier gevonden om die te combineren met zijn eerste liefde. Samen met fotograaf Alasdair McLellan maakte hij de videoclip bij ‘I dare you’ van The XX. Daarvoor trommelde hij ook enkele bekende gezichten op: Millie Bobby Brown en Ashton Sanders (die eerder als model optraden voor Calvin Klein, de nieuwe werkgever van Simons), en Paris Jackson, die vorige maand werd aangekondigd als het nieuwe gezicht van het Amerikaanse modelabel.

Volgens een mededeling van Calvin Klein is de Belgische ontwerper al langer fan van The XX en wilde hij met hen samenwerken nadat hij de clips voor ‘On hold’ en ‘Say something loving’ had gezien, die beiden werden geregisseerd door McLellan. Uiteraard is de gehele cast piekfijn gekleed in outfits van, jawel, Calvin Klein.