Stoffel Vandoorne krijgt zijn eigen kledinglijn bij McLaren F1 team
Stoffel Vandoorne Foto: McLaren F1 team
Het McLaren F1 team heeft de voorbije dagen de kledinglijn van Stoffel Vandoorne gelanceerd.

Ieder F1-seizoen wordt er bij de verschillende F1-teams de nodige merchandising gelanceerd met daarbij ook heel wat kledij die geïnspireerd is op de officiële outfit van de teamleden. 

Tijdens de GP van Spanje, de eerste Europese race van het F1-seizoen, was er nog heel wat kritiek op McLaren omdat er amper merchandising van Stoffel Vandoorne te verkrijgen was. Er waren bij het officiële verkooppunt van McLaren geen caps van Stoffel Vandoorne te verkrijgen en slechts een beperkte hoeveelheid t-shirts. 

Bij het McLaren F1 team krijgt onze landgenoot nu echter zijn geheel eigen kledinglijn, dit naast de gebruikelijke merchandising van het McLaren F1 team, een eer die ook al teamgenoot Fernando Alonso te beurt viel.

Naast de officiële teamkledij zijn er nu dus ook t-shirts, caps en een polo van Stoffel Vandoorne te koop. Op de nieuwe kledij staat Stoffel Vandoorne centraal en dat aan de initialen SV, zijn handtekening, en 'Stoff' de afkorting van zijn voornaam 'Stoffel'. 

De prijzen van variëren van 30 euro voor een cap van Stoffel Vandoorne tot 65 euro voor een polo. Fans die lid zijn van het 'McLaren+' ontvangen een korting van 20 procent op de gehele webshop van McLaren en dus ook op de nieuwe kledinglijn van Stoffel Vandoorne. 

 

Meer F1-nieuws op F1journaal.be: