Dries Van Noten eerste spreker op Fashion Talks
Foto: REUTERS

De derde editie van Fashion Talks, een conferentie waar inzicht wordt gegeven in de modesector, kan uitpakken met een grote naam: de Belgische ontwerper Dries Van Noten.

Fashion Talks is een tweejaarlijks initiatief van Flanders DC en is dit najaar toe aan zijn derde editie. Op 16 november worden in de Waagnatie in Antwerpen een aantal belangrijke spelers uit de mode-industrie samengebracht om hun kennis te delen en anderen te inspireren. Dit jaar zal onder andere Dries Van Noten het publiek toespreken, zo kondigde de organisatie aan.

De Belgische ontwerper, die eerder dit jaar zijn honderdste show presenteerde en er blijft inslagen om een succesvol en onafhankelijk modehuis te leiden vanuit Antwerpen, komt praten over de toekomst, ‘een grote bron van energie en inspiratie voor hem’.

Een tweede spreker die werd aangekondigd is de Amerikaanse ondernemer Scott Belsky, auteur van Making ideas happen en oprichter van Behance, een online platform waar creatievelingen hun werk aan mogelijke opdrachtgevers kunnen laten zien. Tickets voor Fashion Talks kosten 105 euro (als je voor 15 oktober koopt), meer informatie op de website.