‘Callboys’ komen terug

Er gonsden al eerder geruchten, maar nu is het officieel: er komt een nieuw seizoen van ‘Callboys’. Na positieve geluiden vanuit regisseur Jan Eelen, bevestigt nu ook Telenet de komst van de nieuwe afleveringen.

De spraakmakende reeks ‘Callboys’ over vier gigolo’s met een grote dosis ambitie was één van de meest besproken programma’s van 2016. Na de laatste aflevering, die eindigde met een straffe plottwist, speculeerde iedereen al duchtig over een vervolg. Regisseur Jan Eelen zelf, maar ook acteurs Matteo Simoni en Bart Hollanders waren al enthousiast.

Nu heeft Telenet besloten dat ze ook het tweede seizoen van de reeks zullen financieren. ‘Callboys II’ zal te zien zijn op VIER, maar wanneer dat precies zal zijn, is nog niet bekendgemaakt. Ook wie er precies zal meedoen is onduidelijk. Zien we Devon (Matteo Simoni), Wesley Biets (Stef Aerts) en Randy (Bart Hollanders) opnieuw in volle glorie op ons scherm verschijnen? En Rik Verheye? Kruipt die na de plotse dood van zijn personage Jay Vleugels dan misschien in de huid van diens tweelingbroer?

‘Callboys’ komen terug
Foto: VIER
‘Callboys’ komen terug
Foto: Vier