TV-TIPS. En de mol is...
Foto: Vier

Vanavond weten we eindelijk wie de mol is. Tom Boonen haalt met Koen Wauters herinneringen op aan zijn carrière en privéstewardess Ellen neemt ons mee hoog boven de wolken.

1. TOPSERVICE

Eén 21.20-21.55 uur

Nieuwe realityreeks over mensen die werken voor de allerrijksten: butlers, privéstewardessen, jachtbouwers, kappers en kleermakers. Het schijnt dat voor de allerrijksten alleen het allerbeste goed genoeg is.

2. MADE IN EUROPA

Canvas 19.00-19.45 uur

Hoe verbeeldt Europa het verlangen, van de hang naar gadgets tot de weemoed die zich moeilijk laat verklaren maar overtuigend laat vertolken in de fado? Dimitri Verhulst trekt erop uit.

3. TOM BOONEN: MY RIDE, MY FIGHT, MY LIFE

VTM 21.40-22.55 uur

Driedelig intiem portret van Tom Boonen, door Koen Wauters. De titel van het programma is ontleend aan de tattoo op de borst van de wielrenner. Gelukkig koos VTM niet voor de tattoo op zijn schouder, want die luidt: ‘Ons moeke, voor altijd’.

4. DE MOL

Vier 20.35-21.55 uur

Toen waren ze nog met drie: Annelies, Eline en Davey. Eén van hen is de verrader en kruipt vanavond uit zijn molshoop. Staat u aan de juiste hoop te wachten?

5. REGGIE YATES: LIFE AND DEATH IN CHICAGO

NPO 3 21.40-22.35 uur

Chicago heeft een twijfelachtige reputatie op het vlak van wapengeweld. Het aantal dodelijke schietpartijen blijft stijgen en veel van de slachtoffers zijn jonge Afro-Amerikaanse mannen. Reggie Yates, die eerder al reportages maakte over racisme in Rusland en de geschiedenis van zwarte Britten, trekt op onderzoek in de armste wijken van de Amerikaanse stad. Waarom schieten jonge zwarte mannen er elkaar af?